Konsertit

Ennen musiikin tahdissa saattoi Las Vegasissa liikkua vain kahdessa paikassa, oli mentävä joko The Loungeen tai The Big Roomiin. Nykyään on varaa mistä valita: Ceasars Palacen suurien artistien rinnalla esiintyy monen monta muuta taitelijaa ympäri kaupunkia. Musiikkitapahtumia järjestetään mm. Palmsin Pearlissa tai Hard Rock Hotelin The Jointissa.

  1. syyskuuta 2015 Ceasars Palacen kuuluisalle lavalle astuu legendaarinen laulaja ja säveltäjä Mark Knopfler sekä hänen bändinsä. Voit viettää illan tähden kanssa kuunnellen mahtavaa ääntä ja mahtavia kappaleita. Mark juhlii uuden levynsä markkinoille tuloa tällä Pohjois-Amerikan kiertueella.

Flamingossa yli neljä vuotta esiintyvällä sisarusparilla Donny and Marie Osmandilla on yli 30 vuoden kokemus viihdetaiteilijana. Donny on amerikkalaisen viihdeteolisuuden monitaituri. Hän on esiintynyt laulajana sekä näyttelijänä teattereissa ja televisiossa. Donny oli 1970-luvun menestynein popartisti ja hänellä oli monia listahittejä, kuten “Go Away Little Girl”. Marie oli yhdeksänlapsisen perheen ainoa tyttö ja päätti jo 13-vuotiaana erottua veljistään valitsemalla popmusiikin sijaan countryn ja westernin. Donnyn ja Marien showssa seurataan heidän yhteistä taivaltaan, mutta myös heidän taiteellista soolouraansa. Makeat naurut ovat taatut molempien pilaillessa toistensa kustannuksella.

Mirage on päätänyt tuoda lavallensa maaliskuussa 2015 Boyz II Men -yhtyeen. Menneiden vuosien tähti on myös Flamingon australialainen laulaja Olivia Newton-John, jonka muistamme hyvin John Travoltan parina elokuvasta ”Grease”. Kaikkien aikojen ikoni, naisartisti Diana Ross, on vuorossa huhtikuussa Venetianissa. Dianan esitykseen kuuluvat hänen biisinsä viiden vuosikymmenen takaa lajinaan R&B, soul, pop, disco ja jazz.

Temptations oli yksi vaikuttavimmista motown -miesbändeistä 1960-luvulla. Mikäli olet fani, näet heidät maaliskuussa 2015 Orleansissa. Eniten myydyin gospelartisti Kirk Franklinin Gospel Brunch at House of Blues esiintyy sunnuntaisin Mandalay Bayssa. Hengellisen musiikin lisäksi vieraat voivat nauttia etelävaltioiden ruoka-antimista all-you-can-eat -tarjoilupöydän muodossa. 40 minuutin esityksessä tulet liikkumaan musiikin tahdissa seisten ja taputtaen – aidon gospelin tapaan.

On tietenkin aivan mahdotonta luetella kaikkia esiintyjöitä. Tarjonta on erittäin kattava. Parasta, että ennen matkasi alkua otat selvää, kuka missäkin esiintyy. Tai rakenna matkasi suosikkiartistisi esiintymispäivämäärän ympärille. Paikan päällä löydät varmasti lisäksi sinulle tuntemattoman paikallisen yhtyeen, johon ihastut!