Musikaalit

Tässä kohdassa haluan kertoa muutamasta musikaalista. Niitäkin löytyy joka makuun, uskomatonta tai ei, mutta koko kaupunki käyttää kekseliäisyytensä ja voimavaransa vieraidensa viihdyttämiseen parhaansa mukaan.

Live-musiikki, erityisesti koulutetut laulajat, uskomattoman taitavat tanssijat ja ne iki-ihanat showtytöt – tästä muodostuu suuri Las Vegasin musikaali. Vegas on tunnettu siitä, että siellä hiotaan pieninkin yksityiskohta, kun megaluokan esityksiä suunnitellaan. Kaiken on oltava täydellistä ja näyttävää.

Monissa uusissa musikaaleisssa onkin tarkoituksella yhdistetty vanhan ajan Vegas-tunnelmaa uusin sekoituksin. Laulajia ja showtyttöjä säestää elävä Big Band -yhtye. Löydät takuulla mieleisesi musiikkisuuntauksen.

”Vegas! The Sow!” on kaikkien rakastamaa todella vegasmaista menoa! Show kuvaa Vegasin historiaa ja siellä aikoinaan esiintyneitä artisteja. Tunnemme elokuvista ja tv-lähetyksistä The Rat Packin, Elviksen ja monia muita huippuartisteja, joita tässä showssa muistellaan ja joille esitetään kunnioitusta. Notkeat ja vauhdikkaasti tanssivat showtytöt tekevät esityksestä unohtumattoman. Kauniit ja yksityiskohtaiset puvut luovat taianomaisen tunnelman. Showta ei kutsuta turhaan Stripin suurimmaksi esitykseksi viimeisten kahden vuosikymmenen ajan. Tilaa liput ja ihaile itse tarinaa kaupungin, joka muutti koko Amerikan, kehityksestä.

”All Shook Up – Tribute To The King!” Taidat tietää kenestä on kyse? Tämä maailman eniten ladatuin muusikko esiintyi Las Vegasin International-hotellissa, jonka kanssa hän oli tehnyt monivuotisen sopimuksen 1970-luvulla. Kiertue koostui tuolloin kuukauden aikana esityksestä kaksi kertaa päivässä. Nyt Elviksen musiikkia soitetaan Heartbreak Hotel -kappaleesta Suspicious Minds -kappaleeseen. Kellään muulla esiintyjällä ei ole ollut suurempaa vaikutusta Rock n Rolliin kuin Elvis Presleyllä. On vain sopivaa, että häntä muistetaan omalla showlla Vegasin Stripillä.

Jos kuulut Beatlemanian tartuttamiin – myös sinulle tarjotaan oikea show vanhojen aikojen muisteluun! ”B – A Tribute To The Beatles” -esityksen myötä sinusta tuntuu, että John, Paul, George ja Ringo ovat jälleen yhdessä lavalla. Beatle -muusikot saavat sinut nousemaan tuolistasi tanssahtelemaan ja laulamaan unohtumattomien biisien tahdissa. Tämä on alkuperäisin Beatles -esitys, minkä löydät. Ja juuri nyt Vegasissa!

”Hitzville The Show” sai jopa meneen popin kuninkaan Michael Jacksonin ja Motownin perustajan Berry Gordyn suosionosoitukset seisten. Big Band, tanssijat ja upea laulaja esittävät Motown –musiikkia sekä Diana Rossin, Tina Turnerin, The Four Topsin ja monien muiden hittejä sinulle.