Residency in Vegas

Monien vuosien ajan on Las Vegasin lavoille kutsuttu kuuluisia muusikkoja esittämään musiikkiaan. Tässä kuvaan tunnetun Colosseumin ohjelmaa.

Ajankohtaisin suurin peräkkäinen monivuotinen show on ollut kanadanranskalaisen Celine Dionin konsertti Colosseumissa (Cesars Palace). Esitys tarjosi katselijalle artistin kuuluisimmat hitit ja amerikkalaisten elokuvien romantiikan. Celinen kanssa esiintyivät orkesteri ja bändi, jotka koostuivat yhdessä 31 muusikosta. Laulaja joutui valitettavasti perumaan elämyksiä tarjoavan shown perhe- ja terveyssyihin vedoten.

Aukkoa paikkaavat parhaillaan muut alan maailmankuuluisat ammattilaiset. Voit seurata lähitulevaisuudessa mm. Elton Johnin ”The Million Dollar Piano” -showta. Enemmän kuin 68 Yamahan LED -videoruutua toimivat shown kulissina. Yllätyksenä Elton tutustuttaa sinut kroatialaisen selloduon musiikkiin. 2Cellos on Eltonin löytämä artistiduo ja hän haluaa edistää heidän uraansa. Ennen esitystä tai sen jälkeen voit käydä drinkillä Fizzissä, joka sijaitsee aivan esiintymispaikan läheisyydessä. Juomaa siemaillessasi voit ihailla Eltonin ja hänen kumppaninsa David Furnishin taidekokoelmaa, joka on esillä tämän omistamassa shampanjabaarissa.

Voit seurata musiikkimaailman ikonin ja laulajan Marriah Careyn Las Vegasin ensi-iltaa 6. toukokuuta 2015. Hän esittää yhdessä konsertissa kaikki 18 ajatonta ja rakastettua hittiänsä. Marriahin show on suunniteltu varta vasten Colosseumille ja illan varalle onkin suunniteltu monia kohokohtia sekä yllätyksiä. Varmasti kuulet myös hänen uuden albuminsa “#1’s.” kappaleita, levy tulee myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

preview_COLOURBOX1939341

 

Jotta aikasi ei tulisi tylsäksi ja jotta valinnan varaa riittää on Colosseumilla tarjota monta muutakin artistia ja musiikkisuuntausta:

  1. kesäkuuta 2015 yhdistävät ensimmäistä kertaa kolme tunnettua amerikkalaisen country -musiikin tähteä voimansa esiintymällä yhdessä. Show on saanut nimensä heidän mukaan: REBA, BROOKS & DUNN: Together in Vegas. Kaikki kolme palkittua artistia ovat kuuluisia Yhdysvalloissa ja heillä on monien vuosikymmenien kokemus musiikkialalta.

Ikinuori rokki-idoli Rod Stewart soittaa parhaita laulujaan viideltä menneeltä vuosikymmeneltä kahden vuoden kiinnityksellä Las Vegasissa. Rodilla on taitoa vangita katsojansa; hän saattaa jopa juosta yleisönsä keskellä tai ampua jalkapalloja sen sekaan, ihan piippuriveille asti! Onkohan niissä nimmarit valmiiksi?