Teatteriesityksiä jokaiseen lähtöön

Niin kuin arvata saattaa riittää teattereitakin joka lähtöön. Mikäli olet perheellinen löydät lapsille sopivaa ohjelmaa, mikäli olet liikkeellä selvästi poika- tai tyttöporukalla on tiedossa ratkiriumukas ilta. Havaitset Las Vegasissa, että mielikuvituksella ei ole rajoja! Paranormaaleista ilmiöistä kiinnostunut löytää esityksiä hypnoosista taikureiden esityksiin asti. Tempuista kiinnostuneet; tämä on teidän kaupunkinne!

V Theaterissa on parhaillaan 13 erilaista esitystä tarjolla. Lomapäiväsi eivät riitä kaikkiin! Tilaa lippusi jo hyvissä ajoin. Oletko kuullut maailmankuulusta Popovichin showsta? Popovich on ollut jopa Jay Leno -, David Letterman – ja Amerca’s got talent –ohjelmien vieraana. Eläinkomedian tähtinä ovat yli 30 eläintä, joihin lukeutuu kotikissoja, koiria ja papukaijoja. Popovich on viidennen polven sirkustaiteilija ja on opettanut kaikille näille eläimille, jopa hiirille sekä vuohille, jotka hän on löytänyt koko Yhdysvaltojen erilaisista eläinkodeista, lapsia ja aikuisia hauskuttavia temppuja.

Toinen perheille tarkoitettu vetonaula on V – The Ultimate Variety Show. Sitä ei ole suotta äänestetty monena vuotena peräkkäin parhaaksi varietee -esitykseksi. Taiteilijat pyrkivät tuottamaan vuosi vuoden jälkeen uuden shown, joka koettelee mahdollisen rajoja. Esiintyjät vaihtuvat säännöllisin välein, jotta aina tarjolla on uutuuksia. Komediaa tarjoaa mm. maailmankuulu jonglööri Wally Eastwood, kauneutta ja henkeäsalpaavaa uhkarohkeutta rullaluisteleva Aratas. Käy katsomassa show ja vakuutu itse taiteilijoiden taidoista ja suosiosta.

preview_COLOURBOX12335123

Aikuisviihteelle persot löytävät samasta teatterista esityksiä makuunsa. ”Las Vegas Live” Comedy Clubissa naurattavat maan parhaat koomikot New Yorkista, Chicagosta, Bostonista, Los Angelesista ja Las Vegasista. ”Zombie Burlesque” on kuolettavan hauska komedia zombeista, jotka päästävät elävät legendaariseen klubiinsa, jonka nimi on osuvasti Club Z.

Varatessasi lippua sinun on hyvä huomioida, että myös näiden esityksien ”kylkiäiseksi” voit tilata illallisen mistä tahansa ravintolasta Planet Hollywoodissa. Paikan päällä on tietenkin lukuisia baareja, joissa voit juoda aperitiivin ennen esitystä tai viettää jatkoja. Koska Vegas ei nuku koskaan, eivät myöskään ideat lopu… Yrityksille ja yksityisille on tarjolla mahdollisuus vuokrata tiloja teatterista firman juhliin, esityksiin tai yksityisiin cocktail- tai hääjuhliin.